Silloin tällöin viikonloppuisin käymme leipurista tuoreita sämpylöitä aamupalaksi paikallisesta leipomosta. Oma suosikkini on Thebirkes-viineri: Voitaikina rullataan hyvin ohuen marsipaanikerroksen ympärille, ja pinnalle ripotellaan unikonsiemeniä. Maistuu todella hyvälle!
En ole
yrittänyt leipoa Thebirkes-viimereitä itse, mutta löysin reseptin Honest Cooking blogista, jossa kerrotaan hieman enemmän Thebirkeksien historiikista (viineri on kotoisin 1800-1900 luvun itävallasta).
Kiireettömät aamut viikonloppuisin ovat kullan kalliita!
Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,
Nina
Kuulostaapa hyvältä tuo Birkes.Ja kiitos reseptivinkistä:)
VastaaPoistaHei Jael, Resepti vaikuttaa minulle aika vaikeatasoiselta ... kerään rohkeytta sen toteuttamiseen :)
Poista