sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Thebirkes - Aamupalaherkku



Silloin tällöin viikonloppuisin käymme leipurista tuoreita sämpylöitä aamupalaksi paikallisesta leipomosta. Oma suosikkini on Thebirkes-viineri: Voitaikina rullataan hyvin ohuen marsipaanikerroksen ympärille, ja pinnalle ripotellaan unikonsiemeniä. Maistuu todella hyvälle!

En ole yrittänyt leipoa Thebirkes-viimereitä itse, mutta löysin reseptin Honest Cooking blogista, jossa kerrotaan hieman enemmän Thebirkeksien historiikista (viineri on kotoisin 1800-1900 luvun itävallasta).


Kiireettömät aamut viikonloppuisin ovat kullan kalliita!

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,
Nina

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä tuo Birkes.Ja kiitos reseptivinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jael, Resepti vaikuttaa minulle aika vaikeatasoiselta ... kerään rohkeytta sen toteuttamiseen :)

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)