tiistai 22. joulukuuta 2009

Huomenna alkaa loma

Puoliltapäivin huomenna alkaa loma! Ulkona tuiskuttaa lunta, on tosi kiva kun täällä kylmä ja luminen joulukuu!

Sain joulukortit ripustettua ovenpieliin, ja leivoin tänään vaniljakranssi-pikkuleipiä, kynttilät tuo pehmeän valaistuksen, ja televisiosta tulee perinteinen "Joulutervehdys Grönlantiin"-konsertti, jossa Tanskan Radion tyttökuoro ym. laulaa joululauluja, ja välillä näytetään tervehdyksiä Grønlannista.

Eilen oltiin juniorin kanssa joulukonsertissa Brønshøj'n kirkossa. Brønshøj'n kirkko on hyvin vanha ja pieni, ja suosittu vihkiäispaikka kesäisin. Konsertti koostui klassisesta ja jouluisesta urkumusiikista, ja kesti puolen tunnin verran. Viimeisenä kappaleena oli "Maa on niin kaunis" - lempparijoululauluni, oli ihana istua suljetuin silmin, ja nauttia musiikista! Sain pojan mukaan luvaten, että hän saa valkosuklaa-nappeja mukaan... ja hyvinhän poika "kesti" - kappaleiden välillä hän kyseli¨"Kauanko vielä täällä menee..." No, sen verran kultturia pitää silloin tällöin pienenkin pojan kestää ;)

Esikoinen oli ystävänsä luona yötä, jotta siksi ei ollut mukana konsertissa. Pojilla oli vika koulupäivä perjantaina: Lomalaiset nauttii kelkkailusta, toivottavasti kylmä korkeapaine jatkuu vielä muutaman päivän!

1 kommentti:

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)