lauantai 5. kesäkuuta 2010

Aurinkoinen lauantai-brunssi

Aamu alkoi salilla ryhmätreenillä - aamulla paras aika jumpaan, muuten se jää...
Kymmenen aikaan kotiin pyöräillessä tunsin auringon lämmön poskilla - ja tunsin että tänään olisi ihana olla ulkona koko päivä! Miehen työviikonloppu, jotta hän nukkuu - pojat eivät hurjan innostuneita ulkoiluun "Nyt on meidän vapaapäivä äiti, me tarvitaan rentoutumista!".
Asumme kerrostalossa, ilman parvekkeita. Mutta alakerran ystävän kanssa ollaan tehty sisäpihalle pieni mini-nurkka, jonne hankittu pöytä, tuolit ja grilli. Pyyhin pöydät ja ajattelin, että syön aamupalan kirjan kera ulkona. Sisään mennessä koputin ystävän ovelle - joka oli juuri herännyt, ja oli mieleissään aamupalasta ulkona.
Minä toin hedelmät, jogurtin, juoman ja keksit; hän toi kahvin, sämpylät, kanamunan ja juustot ... Voilá!
Aamupala venyi brunssiksi, ja brunssi iltapäiväksi - auringon lämmössä oli kiva istua ja jutella. Molemmilla oli lukemista - otin Feminan mukaan, sen ristikko ja soduko on kivaa lauantai-puuhaa, mutta aika kiisi siivillä, juttelimme ja lipitimme kahvia ja vettä.
Iho tuoksui kesälle - aurinkovoiteelle ja paahteelle. Pojat saivat rentoutua, minä sain olla ulkona, ja mieskulta sai nukkua pitkään :-)

2 kommenttia:

  1. Ihania kirjoituksia kaikki! Mukava, että on noin rento naapuri, jonka saa innostumaan extempore-ideoista!!! Tosi kaunis mustavalkoinen kannu.

    Hauskaa sunnuntaita!
    t josu

    VastaaPoista
  2. Joo hän on kullan kallis - pistäydytään tasaisin väliajoin toistemme luona teellä mm., ja toimitaan myös tarvittaessa lastenvahteina - muksut saman ikäisiä. Ja saan hoitaa hänen kania ja hamstereita kun hän on lomalla - sa kani jo tuntee minut ja hakeutuu rapsutettavaksi ;)

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)