keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Hulinaa ja hellettä


Valokuva orvokeista kohdituu enemmän taustaan kuin orvokkeihin. Samanlainen olo oli minulla viime viikolla - minun huomio oli säilyttää kestävät raamit viikon aktiviteeteille - jotta ei unohdu mikään, ja että asiat sujuisi suljakkaasti.

Ja menihän se viikko ihan ok. Töissä oli fokus työasioissa, ja kotona oli hulinaa leipoessa, pestessä shorteja ja muita vaatteita, pakkaillessa poikien laukkuja jos jonkinlaiseen retkeen tai tapahtumaan - vastaillen koulusta tulleisiin viesteihin, synttärikutsuihin, loma-kaavakkeisiin ... ja yöunet jäi vähille.

Kerääntyi kaikki kivat juhlatkin samalle viikolle - juhannus, jolloin katseltiin kokkoa ja turisin tuttavan kanssa lasten kirmatessa ystävien kanssa ympärillä.
Tuttavaperheen esikoisen abi-juhla, oli mukavata mutta illallinen valui myöhään...

Kuuden tunnin nokosilla per yö, oli olo perjantaina jo aika eufoorinen - töissä ei onneksi kuin kirjoitusta, ja koulunloppu-lounas koulun hlöstön kanssa. Tämä lounas oli mainostettu "Grilli-juhlana", ja tanskalaisen vapaan ja kaavattoman pukeutumiskulttuurin mukaan luulin että siistit farkut ja kiva kauluspaita sopii grilli-festille. No, huomasin pian että "Grilli-festi" oli Gourmet-juhla - kaikilla siistit juhla-asut, on alku-. pää- ja jälkiruoat puheineen ja lauluineen ...
No, ruoka maistui ja seura oli mukavaa - taivas ei pudonnut eikä maapallo lakannut pyörimästä vaikkei minun asuni ollut kovin juhlava ;)

Jotta perjaintai-iltana oli aivan ihana vain lötkötellä lattialla poikien pelatessa ympärillä.
Ja viikonloppu menikin ilman suunnitelmia - nukkuen, ulkoillen ja vain olla öllötellen kotosalla ;) Uimahallissa kroppakin rentoutui, ja tahti hidastui jälleen normaaliksi.

Kun tietää että on huisketta tulossa, niin asennoituu siihen jollain tapaa, että sitä menee hetki kerrallaan etteenpäin - tukeutuen muisti-listoihin ja struktuuriin, joka on etukäteen suunniteltu. Viikon verran hulina-elämää kerrallaan - kohtuus kaikessa ... Ensi kevään /joulun hulinaan hieman viisaampana jätän kotileipomukset pois ja delegoin sen muualle, tai käyn kaupasta - hieman viisaampana jälleen.

2 kommenttia:

 1. Välillä kasaantuu. Ehkä kaupan leipomuksiin turvautuminen auttaisi useamminkin. :) Toivottavasti seuraava viikko on kevyempi ja saat nukuttuakin enemmän.
  t: josu

  VastaaPoista
 2. Kiitos, uni on maistunut hyvin!
  Sinulle hyvää alkavaa viikkoa,
  pian varmaan teilläkin alkaa LOMA!!!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)