tiistai 26. maaliskuuta 2013

Jaettu ilo

Kuvan tekstuuri Poste Cartal on French Kiss'in suunnittelema ja lahjoittama


 Ystävän tuomat vaaleanpunaiset tulppaanit toivat iloa sekä sydämeen että tupaan ...... joten kun sattui kohdalle kaunis, punainen tulppaanikimppu, vein sen toiselle ystävälleni yllätykseksi. Nuorimmainen oli siellä yökylässä  - lapsemme ovat hyviä kavereita - joten poikaa hakiessa oli oiva tilaisuus yllättää ystäväni. Hänen silmiensä säihke ja suupielissä karehtiva hymy kertoivat minulle että hän ilahtui kukista!
Sananparteen Jaettu ilo on paras ilo kätkeytyy  totuuden hiven. Tekstiviesti, sähköposti, puhelinsoitto ... on niin monta tapaa kertoa että välittää.

On aikoja, jolloin omassa elämässä on asioita, jotka vievät kaiken huomion, jotta hvyä kun omista asioista saa huolen pidettyä ... näissä tilanteissa ystävä ymmärtää hiljaisuuden - ja kun tavataan, niin jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin.
Toisinaan taasen on seesteisempää jolloin huomiokyky jälleen laajenee ... semmoista aaltoliikettä tämä elämä.

Löysin kivan pääsiäisrunon joka sopi kivasti tuohon tulppaanikimpun kaveriksi. Sitä tehdessäni ajattelin, että ehkäpä valokuvakortti myös voisi ilahduttaa jota kuta ... siispä laitetaan ilo kiertämään:

Jos tahdot ilahduttaa joko itseäsi taikka ystävääsi, voit ladata kuvan Photobucketin Mietteitä Matkavarrelta valokuvakortteja - albumista.


Aurinkoista tiistaita toivotellen
&
Tervetuloa Liisille ja Tiinalle
tänne Matkanvarrelle,

Nina

11 kommenttia:

 1. Onpas jännännäköisiä tulppaaneja, erilaisia kuin meillä täällä Suomessa tai voihan niitä meilläkin olla mutta olen nähnyt vaan niitä perinteisiä tulppiksia :) Itse toivon elämääni jo ripauksen taianomaista mukavaa, koska viime ajat on rämmitty pahasti vetisessä suossa. Loppuun oletkin löytänyt kauniin runon!

  Ihanaa pääsiäisviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu-Maria, tsemppailen vierelläsi - toivottavasti lähtee kevenemään taival ja polkusi nyt kevään aikana ... Postauksistasi huokuu Toivo ja elämänilo kaiken keskellä!

   Poista
 2. Toisen ilahduttaminen tuo hyvän mielen myös itselle :) kaksinkertainen ilo.

  VastaaPoista
 3. Kauniita tulppaaneja! Jaettu ilo on kyllä kaksinkertainen ilo :) Kaunis pääsiäisruno.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vaan niin on, että toisen mielen saa helpolla iloiseksi ja siitä tulee itsellekin niin hyvä mieli. Oikein aurinkoista ja makoisaa pääsiäistä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle myös, Sarppu! Jauhopeukaloa on kutitellut ja olen leiponut suklaisia unelmia ... nam nam :)

   Poista
 5. I particularly love the red hearted tulip tucked into the mysterious dark nest of leaves of the first picture!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you ... I like your poetic way of describing what you see {the mysterious nest of leaves} - beautifully said!

   Poista
 6. Kauniita tulppaaneita ja aivan ihanan iloinen viesti!:)

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)