torstai 7. maaliskuuta 2013

Marikan mustikka-päärynä-tofu-herkkuHerkullinen Marikan smoothie-herkku valmistuu sekoittamalla tehosekoittimessa keskenään hyvinkypsynyt päärynä, jäisiä mustikoita, tofua ja hieman kylmää vettä. Löytämäni päärynät olivat aika kovia, jotta lisäsin ½ tl steviaa ja ½ tl vaniljasokeria maukeuttajaksi.


Tein tämän mustikkaisen herkun aamupalaksi, ja se piti nälän poissa hyvin lounaalle saakka!Mies on kokkaillut tämän viikon (hänellä on vapaa viikko :-) , ensiviikolla hämmennän minä jälleen kauhaa, ja teen ruokasuunnitelman myös.

Löysin ne raamit viikonloppuna ja sain valittua valokuvat näyttelyyn, ne saapuvat varmaan nyt lauantaina tai maanantaina. Tilasin lisäksi muutamia kuvia korteiksi - ja myös blogiarvontaa ajatellen :-)

Hulinaa on tälläkin viikolla riittänyt ... auringonpaiste on antanut energiaa alkuviikkoon. Keväisen auringon lämmittäessä olin muutamana päivänä metsälastentarhassa työn puolesta, nyt on ilma kylmennyt ja luvassa ehkä lunta viikkonloppuna?!

Täällä uhkaa opettajia työsulku huhtikuun alusta - hallitus suunnittelee koululaisille 37 tuntista kouluviikkoa, josta opettajat ymmärrettävistä syistä ovat eri mieltä.

Siinä pikaisesti kuulumisia ... viikonloppuna pikkuprojektin valmistelua mutta myös lepoa ... ja toivottavasti myös reissu uimahalliin!


p.s. Ylimmäiseen valokuvaan lisänneeni tekstuurin löydät Kim Klassenin Cafe-blogista - ilmoittautumalla hänen sähköposti-uutiskirjeisiin, saat joka viikko kirjeen mukana muutaman kauniin tekstuurin, jonka voit lisätä valokuviisi tunnelmaa antamaan. Tekstuurit voit lisätä esim. Pixrl tai Picmonkey -kuvankäsittelyohjelmie avulla.

6 kommenttia:

 1. Aurinko antaa energiaa, voimia hulinoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, ihana on mennä porskuutaa aurinko-energialla :)

   Poista
 2. Nami,mustikkaa ja tofua olen minäkin blendannut mutten päärynän kanssa.Hieno päärynäkuva muuten.

  Hyvää naistenpäivää Nina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael, sinulle myös! Mustikka ja tofu passaa todella hyvin yhteen :)

   Poista
 3. Smoothiet ovat kyllä ihania ja mikä parasta niitä voi tehdä kaikenlaisista marjoista ja hedelmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu-Maria, just se kiva onkin niissä smootheissa, että voi laitta milloin mitäkin :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)