perjantai 1. maaliskuuta 2013

Valokuvien valintaa ja perjantaita


Aamu alkoi mustikoilla ja jogurtilla - rullasin valmistaikinasta myös suklaa croissantit - viimeinen työpäivä ennen viikonloppua. Olen puuhastellut tämän viikon illat valokuvien parissa ... työskennellen mukavan projektin parissa: Valiten valokuvia näyttelyyn!

Ajatus tuntuu vieläkin ihmeelliseltä, mutta tulee päivä päivältä realistisemmaksi. Työkolleegani on mukana työpaikkakunnan taideyhdistyksessä, joka järjestää mm. näyttelyitä kunnantalolle. Hän kysyi minulta joku aika sitten, voisinko antaa kuviani näyttelyyn nyt kevään kuluessa - ja nyt on aika valita valokuvat.


Huomenissa katsestelen kehykset. Ajatella että joku pitää näpäilemiä kuviani näyttelykelpoisina!
Itsekritiikki on ollut kova kuvia valitessa ... mutta toisaalta ne luontokuvat löytyi kuitenkin aika nopsaan. Olen ajatellut kirjoitella joidenkin valokuvien yhteyteen siihen liittyvän runon taikka ajatuksen... niiden parissa puuhastelen tässä viikonloppuna.


Jotta en ole työstänyt ruokasuunnitelmaa tälle viikolle, mies on kokkaillut meille herkullista iltaruokaa ... pinaatti-kookos-pekoni-pastasta kotitekoisiin pizzoihin ... nam nam!


Nyt hetkinen teekupin ääressä, ja sitten suunnataan nuorimmaisen kanssa kampaajalle. Tykkään sopia hiustenleikkuun perjantaille - jollain tapaa rentoudun siinä kampaajan tuolissa. Joskun on mukava hieman rupatella, toisinaan on tarve vain selailla lehtiä ja antaa ajatusten harhailla.


Semmoisin miettein tänä perjantaina...
- Mukavaa viikonloppua toivotellen,
 
Nina

6 kommenttia:

 1. Vau! Onnea kovasti näyttelyn johdosta! Laita tänne sitten sarja niistä, mitkä valitsit! Mun olis kans mentävä kampaajalle tässä ihan piakkoin... ei vaan ole kunnollista luottokampaajaa, joten aina saa hiukan stressata tuloksia etukäteen. Täällä kun ei asiakkaan toiveita aina paljon kuunnella. Mukavaa viikonloppua runoilujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Josu, laittelen tänne kuvia piakkoin. On mukava mietiskellä niitten runojen kanssa :) Kurkkailen sun blogiin pian ... toivottavasti meni hyvin kampaajalla!

   Poista
 2. Sinulla on varsin näyttelykelpoisia kuvia, on hienoa, että ne tulevat esille ja moni saa niistä nauttia. Omien kuvien valitseminen on todella vaikeata, ammattilaisetkin pyytävät usein apua siihen hommaan :) Mukavaa viikonloppua kivan puuhan parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, löysin ne kuvat aikani jahkailtua - lohdullista kuulla että se jahkailu kuuluu asiaan. Mukavata on ollut syventyä juttuihin - jos hyvin ajoittuu, niin voin laittaa kuvat kehyksiin sunnuntaina ... saa nähdä.

   Poista
 3. Beautiful approach ... I never tire of admiring this great photo!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)