sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevät aurinko valaisee


Auringon valo on ilostuttanut tällä viikolla joka päivä! Mikä voima sillä onkaan . . . Tuntuu olokin virkeämmältä niinä aamuina, kun auringon säteet valaisevat horisontin. Muutamana päivänä olen ollut töissä juna-pyörä-yhdistelmällä. Asemalta olen pyöräillyt sitten eteenpäin ...


... myös pitkin kuoppaisia kyläteitä, pienen metsän poikki. Lumipälviä on siellä täällä, pieni järvi on vielä jäässä - samalla aikaa ensimmäiset kesäkukkaset ovat avautuneet, ja tulppaanien ja narsissien versot kurkistavat maasta.


Pieni taipale oli vielä jään peitossa, joten talutin pyörää pientareella. Pirteän tuulen puhaltaessa näppäilin muutaman kuvan ... hyvin tarkkaan kun katsoo, niin näkee pienet silmujen alut puiden oksilla, siellä täällä.

 
 
Nyt aamulla uimahalliin mennessä kevyet, hentoiset lumihiutaleet putoilivat hissukseen ... yöksi luvassa pakkasia - eli tyypillisen vaihtelevaa kevätsäätä! Vielä ei ole aika vaihtaa kevättakkiin - ja käsineet ja pipo kulkevat myös mukana :)
 


4 kommenttia:

 1. Ihanat auringon sävyttämät kuvat, oikein paljon aurinkoa ja iloista mieltä alkavaan viikkoosi.

  VastaaPoista
 2. Voi, teillä on kevät jo pitkällä. Meillä on vielä hanget korkeat nietokset, mutta aurikoa ja toivoa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Aurinko ja toivo kirkastaa korkeatkin nietokset ... se sulavan lumen tuoksu on aivan ainutlaatuinen, tuli mieleeni lukiessa rivejäsi! Nauti auringon säteistä hankiaisella!

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)