keskiviikko 17. helmikuuta 2016

E-kortti-yllätys sinulle

Lataa ylläoleva e-kortti

Valokuvaus on ollut lempiharrastukseni jo muutaman vuoden verran. Viime aikoina olen syventynyt asetelma valokuvaukseen - luontovalokuvauksen ohella. Valokuvat käy mukavasti myös e-kortteina, joilla voi ilahduttaa perhettä, sukulaisia ja ystäviä. 

Nyt lomalla on aikaa lukea muutakin kuin työhön liittyvää kirjallisuutta - eilen lopetin juuri hyvän kirjan, ja siitä insiproituen valokuvasin hieman romanttisen "Lukuhetki"-kortin. Ehostin peruskorttia lisäten siihen postileiman ja nuotteja, jotka tuovat kivan vintage tunnelman. 

Olen ottanut nämä Ruusu-kirja-korttien kuvat iPhone 5S-kameralla - ja "Rest and be thankful" ja "Joy, hope, love"-kortit järjestelmäkameralla.

Lataa ylläoleva e-kortti
Korttien alla on linkki Dropboxiin, josta voit ladata kortit itsellesi omaa käyttöön. Voit käyttää valokuvia myös blogissasi, mutta laitathan silloin viitteen ja linkin takaisin tähän postaukseen taikka blogiini.

Netistä löytyy ilmaisia valokuvan editointi-ohjelmia, joilla voi säätää perusjuttuja kuten valotusta, rajausta, varjoja ja värejä,. Niissä on myös erilaisia effektejä, jotka tuovat kivoja muutoksia kuvan tunnelmaan ja tyyliin.

Lataa ylläoleva e-kortti

Ajattelin että jos kiinnostusta löytyy, voisin kirjoittaa muutaman postauksen tänne Mietteitä matkanvarrelta-blogiini näistä netistä löytyvistä valokuvan editointi-ohjelmista, sekä niiden käytöstä, tässä kevään varrella.

Olen itse kehittynyt valokuvauksessa kiitos monien ystävällisten valokuvaajien postausten ja e-kurssien kautta - ja tahdon jakaa saamaani tietoa eteenpäin.


Lataa ylläoleva e-kortti

Aurinkoa ja hymynhetkiä viikkoosi toivotellen,

Nina

2 kommenttia:

  1. Kiitos Nina, tosi kauniita kortteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kortti ideasta! Kuulin eilen että Nyhavnin lähellä on kodikas 'Isoäidin kahvila', se täytyy lähemmin tarkastella jahka tulette tänne seuraavan kerran :)

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)