lauantai 16. tammikuuta 2010

Maalari maalasi
Isäntä maalasi poikien huoneen eilen. Olipas se entinen valkoinen tullut tunkkaisen väriseksi, kun vertasi uudelleen maalattuun osaan! Kaikki seinät on nyt puhtaan valkoiset, vain katon maalaus jäi tälle päivälle. Nappasin kuvan kun oltiin laitettu osa tavaroista paikoilleen - tuli kirjat samalla pyyhkäistyä pölystä.

Muutama kirja joita pojat ei enää lue, meni "muistojen-laatikkoon". Molemmille pojille olen tehnyt laatikot, joihin laitan valokuvia, papereita tai tavaroita, jotka muistuttaa jostain tapahtumasta, taikka jotka ovat pojille olleet jollain tapaa merkityksellisiä. Esikoinen vei metsälastentarhaan mukaan "oman kirjan", joka olit tyhjä pahvikantinen vihko. Siihen hän 4. v:na "kirjoitteli" omassa rauhassa puun alla silloin tällöin, kun kaipasi pientä taukoa ja omaa rauhaa. Hän ei vielä kirjaimia tuntenut, mutta raapusteli sinne tarinoita, joita kertoi meille sitten kotona ;) Nyt on "oma kirja" tallessa muistojen laatikossa.

Mies oli vahingossa nojannut seinään huomaamattaan, ja maalaushousujen takamukseen oli tullut suuri maaliläikkä! Me poikien kanssa se huomattiin ja purskahdettiin nauruun, ja isäntä ihmeissään kyseli että "Mikäs nyt?!". Me kehoitettiin häntä housujen vaihtoon ennen sohvalle istumista, ja kun syy valkeni hänelle, tarkasteli hän seiniä huolestuen olisiko siellä vastaavaa printtiä ;) He he, tekevälle sattuu!

Minä lähden tästä kauppaan, huomisille synttäreille ajattelin leipoa mini-pizzoja, ja niiden seuraksi viipaloida kurkku- ja porkkana-tankoja. Juniori toivoo jäätelökakkua. Viime vuonna tein junan jäätelöstä (muistan kun äiti teki meille pienenä juna-kakun!), mutta tänä vuonna löysin kaupasta nätin jäätelökakun, jossa on vadelmia, jotta sen nappasin heti ostoskoriin.

Ostosreissun jälkeen uimahalliin, ja sitten pääsen leipomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)