sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Rauha maassa
Puuh ... kuppi teetä- pojat tekee läksyjä (aivan omasta aloitteesta ;), isäntä on nokosilla, ja mie nautin hetken hiljaisuudesta.

Synttärit sujui kivasti, ja vieraina olleet yhdeksän tokaluokkalaista pojanvesseliä ovat onnellisesti omissa kodeissaan. Synttärit päättyi kolmen maissa, ja muutamat vanhemmat jäivät kahville - joten juhlat päättyi puoli viiden maissa.

Ruotsin telkkari lähettää hiihtokisoja Eestistä Otepäästä, on mukava katsella lumisia maisemia, ja tavan murtohiihtoa! Lapsuuden Muuraispuron talvet tulee mieleen,ja etenkin sunnuntai iltapäivät, jolloin seurattiin kaikenlaisia hiihtokilpailuja. Katse lepää lumimaisemissa, ja mieli lepää - niin - siinä että ei sen kummemmin tarvitse ottaa kantaa mihinkään. Viikolla radio ja tv-uutiset ovat ymmärrettävistä syistä keskittyneet Haitiin, kuolonuhreihin, elossajäävien pelastusoperaatioihin jota vaikeuttaa tuhoutunut insfrastruktuuri. Toivottavasti apu tulee perille pian, on hienoa että meillekin on mahdollista auttaa kaukaa käsin erilaisten keräysten avulla - teknologian myötä tekstareillakin voi laitta orren kekoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)