torstai 25. maaliskuuta 2010

Sanomalehti sulo-Suomesta suomenkielellä"Onni on saada oikeaa postia" - aivan fyysinen kirje, jossa on kaunis postimerkki kuoressa, jonka voi avata ja sulkea ;) Mukava myös kirjoittaa silloin tällöin paperisia kortteja ja kirjeitä...vaikka sähköposti on helppo ja nopea, on hyvä että vielä tavan posti kulkee.

Sain lehtileikkeen Hesarista, on luksusta saada suomenkielistä luettavaa. Tulisi minun tutkia Suomen konsulaatin varastot - sinne varmaan tulee sekä sanoma- että aikakausilehtiä. Se passikin tulisi uudistaa, jotta sillä reissulla sitten myös kyselen suomenkielisestä kirjastosta enemmän.

Lehtileikkeen kirjoittaja on tuttavapiirin tytär - joten oli aivan erityinen mielenkiinto lukea artikkelia, joka on mielenkiintoisesti ja mukavasti pohdiskeleva - oman kronologian ja historiikin myötä tutkiskellen omaa suhdetta "elämantapaoppaisiin", trendeihin, ja omaan itseen - kevyestä perspektiivistä.

Olen mietiskellyt myös täkäläisen sanomalehden tilausta - viikonloppuisin... netistä lukiessa tulee uutiset "hutaisten" lukaistua - on iltoja jolloin ei telkusta viitsi uutisia katsoa kun tuntuu että se visuaalinen informaatio-putki ja nopea tahti stressaa - silloin olisi kiva avata rauhassa sanomalehti, valikoiden syventyä joihinkin aiheisiin, höyryävän teekupin ääressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)