sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Uusi iltatee suosikkiViime viikonloppuna hankin kolme erilaista teetä, jotka kaikki on hyvänmakuisia - olen juonut kahvia vähemmän - kotosalla aamukahvin lisäksi onkin ollut teepainotteista. Vatsa rauhoittunut myös - liekö Molkosanin vaikutusta enemmän?

Harmonize-tee on yllätyksekseni se kaikkein maukkain - vaikka siinä ei ole oikeaa teetä (mustaa, vihreää tai valkoista) ollenkaan! Äidin yrttiteesekoitusta ja Universal-yrttiteetä lukuunottamatta olen karttanut yrttiteet kaukaa, mutta nyt löytyi miellyttävä poikkeus.

Tämä tee voittaa jopa tsain ja suklaa-teen, se kruunaa illan teehetken. Ei tarvitse hedelmää taikka keksiä kaveriksi, koska tee on itsessään sopivan makea ja hyvänmakuinen. Ja mikä parasta, ei sisällä kofeiinia, joten passaa mainiosti myöhäiseenkin iltaan.

Tee sisältää vaniljaa, aspargesin juurta (=shavatari), kamomillaa, hibiskusta, ruusua ja lakritsanjuurta - ja kaikki vielä luomua - luksusta arkipäivään ;)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa herkulliselta! Mulle kävi niin, että unohdin jo viime viikolla ostaa teetä ja sitten tuli vieraita ja valinnanvaraa ei ollut nimeksikään. No, selvittiin tietysti, mutta seuraavana päivänä kaupassa jäi teet taas ostamatta... Mikä lie dementia? Ihanaa uutta viikkoa!
    t. Josu

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)