sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Yrttien voimalla eteenpäinVielä kurkkua kivistää, mutta muuten on jo olo parempi.

Perjantai iltapäivänä kävin töiden jälkeen ystäväni luona, joka on rentoutuspedagogi. Hän sekä rentoutti sekä hieman hieroi hartioita ja selkää, sekä venytti kivasti käsiä ja niskaa. Se oli todella upea tapa aloittaa viikon loppu (olin jo tilannut ajan hänen luokseen kuukausi sitten, joten sattui hyvään jamaan ;)

Lauantaina osallistuin eka kerran kuntokeskuksen ryhmä-tuntiin, "Vatsa, takalistot ja reidet" - Vaikka nimi on karmivan rankka, jaksoin läpi koko tunnin! Oli tavan jumppaa steppi-juttuineen, sekä voimatanko niskassa, punttia välillä, myös elastinen kuminauha ja hyppynaru! Myös parin kanssa työskentelyä - semmoisen painolevyn vaihtoa vatsalihasharjoitusten välillä - jotta tuli koko kroppa treenattua. Pääsin ylös sängystä tänään ... se hieman pelotti. No, tervettä kipua tuntuu joka askeleella ;)

Uimahallissa venyyntyi lihakset, otettiin hissukseen ystävän kanssa tänään. Sauna pehmitti kanssa sekä ruumiin että ajatukset.

Sielu sai myös rauhaa iltapäïvän Jumiksessa, tosi kiva ja "down to earth" - puhe tänään, käsitteli ihmisten odotuksia ja pelkoja arjessa, ja kuinka usein voi asettaa liian korkeita vaatimuksia itselleen ja kanssaihmisilleen - kun voisi myös levätä itsessään sellaisena kuin on luoduksi tullut.

Lauantaina käväisin terveyskaupassa, ostin Molkosan-uutetta vatsaa rauhoittamaan. Kahvia tulee lipitettyä niin hurjasti, että ostin myös hyvää vihreää Tsai-teetä sekä myös suklaa-teetä, jospa se olisi sopiva vaihtoehto iltapäivän x:lle kahvikupille. Ja mukaan tuli myös vanhan kunnon yrttikurkkupastillit... ne sulaa hyvin soraisen kurkun suussa.

Mies kokkaillut ihanan Flæskesteg-paistin punakaalineen - viikonloppu ei ihan vielä ole ohi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)