sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Villalangasta virkaten
Lauantaina pääsin eka kertaa mukaan "Lankafanaatikkojen kahviklubiin". Aikaisimpina kertoina ollut kaikenlaista muuta menoa, jotta oli tosi mukava viettää luovaa lauantaita!

Aloitin semmoisen laukun virkkausta, uskalsin ryhtyä vaativampaan haasteeseen koska oli apu lähellä - lähinnä tulkitsemaan ohjeen lyhennöksiä (lm=luftmaske; fm=fastmaske jne.) Osaan neulonnan lyhennykset, mutta virkkaus-ohjeiden tulkinta on aivan uutta.

Virkkaan tuplalangoista, joista toinen on lila mohair ja toinen monivärinen (lila, sammaleenvihreä ja okrankeltainen), jotta jännä seurata millainen laukusta tulee. Tavoitteenani on virkata laukun etu-ja takakappaleet seuraavaan tapaamiseen, ja siellä sitten saan apua osien liittämiseen. Ajattelin etsiä myös tukevahkon vuorikankaan joka tukee laukun muotoa - ja joka voisi olla samoja sävyjä sisältävä kuin langatkin.

Me aloiteltiin kahden maissa, kahviteltiin, virkattiin / neulottiin ja turistiin. Minä toin kakun, toinen leivät, kolmas juustot, neljäs teki keiton ja viides oli emäntänä ;) Söimme Portobello-sienikeittoa hyvän leivän ja juustojen kera kuuden maissa, kutoen hieman vielä ennen iltateetä ja jäähyväisiä.

Oli tosi kiva ja virkistävä lauantai!

1 kommentti:

  1. Tosi ihana!!! Kiva idea tuollainen käsityökerho! Innostaa aina kun oppii uutta! Ruokapuoli kuulosti myös hyvältä, tulee oikein nälkä jo ajatellessakin!
    t. Josu

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)