sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Oppia ikä kaikki
En viikolla kerennyt jumppaan, treeniin enkä uimaan, ja lauantaina sitten jumppasin aivan täysiteholla, "Kuntoillen koko viikon edestä!". Hyvä idea mutta ei toimi käytännössä (ainakaan enää tällä iällä...).
Tulos: Heti eilen iltapäivällä sen tehojumpan jälkeen ne kireät niskat kiristyi entistä enemmän, pää- ja niskakipu alkoi jytkyttämään. Kodimagnylit popsin ja kävin pitkälleen ... torkkujen jälkeen heräsin vielä imakkaampaan niskakipuun, joka sitten aiheutti migreenin -Voe voe!

Kiropraktikko ja fys' aina muistuttaa, että jos on taukoa tavan liikuntarutiinissa, on tärkeää muistaa Ottaa Rauhallisesti se eka treeni - varsinkin jos niska on yliliikkuvaa laatua. Näin se ohje hyvin muistuu jälkikäteen - siellä salilla kropan omat endorfiinit puuduttaa sekä kivun että loogisen ajattelun - kun luistaa sarja toisensa jälkeen niin mikäs siinä.

No, jospa tämä kokemus säilyisi muistissa hieman pidempään. Ja jospa vaikka onnistuisi tuo liikunnan harrastaminen myös viikollakin - uimahalli on auki kl. 20 saakka - siellä saunan lauteillakin leppoontuu kivasti sekä kroppa ja ajatukset.

Tämä päivä meni sitä migreeniä hoidellessa hissukseen sängynpohjalla. Tuli ainakin levättyä ... ja muistutus jälleen kerran että "Hiljaa hyvää tulee".

1 kommentti:

  1. Kyllä se muutenkin taitaa tehokkaampaa olla, jos useammin liikkuu... Olisitpa täällä antamassa opastusta salilla. Olen suunnitellut sinne menoa jo pitkâän, mutta en ole saanut ajoiksi.

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)