keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Aurinko nousee

 

Tänä aamuna olin tien päällä jo seitsemän maissa - ensimmäinen kokous oli kauempana ja alkoi jo kahdeksalta. Pysähdyin matkan varrella nappaamaan muutaman valokuvan nousevasta auringosta. Käytin iPhonen Hipstamatic-sovellusta, jossa on oma kamera.

Aamut ovat jo aika viileitä, jos olisin ollut pyörällä (ja junalla) matkassa, olisin jo hansikkaita tarvinnut. Pidän kyllä muuten raikkaasta syksyn säästä - tämä syyskuu on ollut suhteellisen kuiva ja aurinkoinen.

Viikonlopun myslinteko onnistui - söin sitä aivan paljaaltaan herkkupalana iltateenkera eilen! Kirjoittelen ohjeen tänne blogiin piakkoin.


Mukavata keskiviikkoa
ja tervetuloa Maireannalle ja Arleenalle 

tänne Matkanvarrelle!
 
Nina

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olit kyllä aika virkeä, että siihen kellonaikaan ajattelit valokuvaustakin! ;-) Minä en varmaan saa ennen eläkeikää (sen tuomia huonoja aamu-unia???) valokuvia auringonnousuista, sen verran hyytynyt olo on aamuisin, että valokuvaus ei tule edes mieleenkään... :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden teekupin voimalla oli jo virkeä olo kun lähdin ajelemaan ... ja hyvissä ajoin kerrankin, jotta tuli mileen se valokuvan näppäyskin :)

   Poista
 2. Upea työmatka! Ihastuttavat ovat myös nuo edellisen postauksen syystunnelmat. Meillä oli aamulla jo jäätävän kylmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri - harvemmin olen niin aikaisin liikenteessä, nyt sattui vielä pouta ilma niin kelpasi kuvata. Tännepäin on kanssa viileämpää luvassa ...

   Poista
 3. Onpas kyllä ollut kaunis auringonnousu. Täällä on jo aamuisin auton ikkunat olleet jäässä, taitaa se talvi tehdä tuloaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas on jo pakkasia siellä! Täällä ei ole vielä miinuksen puolelle mennyt öisin, mutta siihen ei varmaan kovin monta viikkoa mene - talvea kohti ollaan menossa.

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)