perjantai 27. syyskuuta 2013

Matka mielekkyyteen

 

... Mielekkäitä pysähdyksiä viikonloppuusi,
ja tervetuloa tänne Matkanvarrelle, Una!
 
Nina

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Aurinko paistaa ja kutsuu jo kävelylle ... opiskelin tässä tuon kameran asetuksia, ja nyt taidan mennä nuuhkimaan raikasta syysilmaa ja näpätä muutaman kuvan :)

   Poista
 2. Ihana pysäyttävä kuva, kyllä sitä tarvitsisi pysäytyksiä ihan jatkuvasti, tuntuu että tämä elämä vaan kiittää yhä enenevällä vauhdilla eteenpäin...oikein mukavaa ja inspiroivaa viikonloppua sinulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu - niin ne päivät vain vaihtuvat - onneksi ne koostuvat sadoista hetkistä, joissa voimme viipyä ... unohtaen menneen ja ollen välittämättä tulevasta - ollen "täysillä" läsnä ... Itse parhaiten juuri luonnossa osaan pysähtyä - tuoksut, äänet, tuuli valtaavat aistimaailman :)

   Poista
 3. Matkakin on tärkeä
  eikä pelkkä päämäärä.

  Kiitos kun nappasit kyytiin seuraksesi. <3  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sardeaux - kotipuuhat alkaa olla mallillaan, kehokin sain huoltoa salilla (se ryhmäjumppa oli peruttu, mutta kiersin sen sijaan sen Circuit treenin muutaman kerran :) Vielä ei sada, jotta nyt ulkoilmaan happihyppelylle!

   Poista
 5. Viisas ajatus. Ihanaa viikonloppua Nina!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, sinulle raikkaita päiviä viikkoosi :)

   Poista
 6. Hmm, mielenkiintoinen ajatus! Itse asiassa sellainen, jota ainakin itseni pitää vähän pureskella ennen kuin se minulle aukeaa. Mutta toisaalta juuri sellaiset ajatuspähkinät ovat niitä parhaita :-) Toivottavasti sinulla oli rentouttava ja mukava viikonloppu!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pipsa, minä lymysin nurmikoilla ja puiden alla kuvaten lehtiä ja tammenterhoja - ja luin ulkosalla raikkaassa ilmassa. Ja nuo "ajatuspähkinät" on kyllä minunkin mieleen!

  VastaaPoista
 8. Tuo on niin totta, elämässä tulee pysähdyksiä, jos itse emme tajua pysähtyä :)

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)