sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hetkiä viikon varreltaKirkas auringonpaiste on pehmentänyt aikaisia aamuja ... Teetä hissukseen juoden ovat eväspaketit valmistuneet. Uusi teetuttavuuteni on keemuntee, jossa on hieman omenaa - pehmeä ja syksyinen makuyhdistelmä.


 
 
Latvoja leikkauttaessa kampaajalla kysyin, olisiko aikaa myös laittaa väri - ja kyllähän se sopi. Olen sävytellyt hiuksia aivan itse, joten nyt ajattelin että kun aurinko ei enää kovasti vaalenna, niin tasainen ruskea kampaajan käsistä olisi aika kiva. Kampaaja piipahti jossain vaiheessa kioskilla, ja silloin näppäsin valokuvan - arkimuistoihin :) Tulos on raikas, pehmeä ja tasainen.
Pihlalanmarjojen pirteä punaisuus tuopi syksyisiä maisemia - siellä täällä on jo lehdetkin punertavia.
 Eilen oli koulun syysjuhla - nuorimammaisen luokan oli tarkoitus myydä Slush Ice- jääjuomia, mutta koneen jäätoiminta oli rikki - mutta sininen juoma teki kauppaansa. Ostin juoman kannattaakseni luokan retkitiliä, mutta täytyy tunnustaa että en aivan kokonaan tyhjentänyt mukia (ajatuksissani oli kaikki väri- ja lisäaineet, joita se varmasti sisältää). Viime vuonna luokka teki pirtelöitä jäisistä marjoista ja jugurtista - se oli kovin suosittu sekä terveellisempi vaihtoehto. 

Eilen kokoonnuimme jälleen neulomaan ja virkkaamaan yhdessä - meitä oli kaikkiaan yhdeksän. Oli mukava iltapäivä - sain melkein kaulahuivin valmiiksi, joka menee ystäväni keräykseen Kodittomille. 
Näppäsin kuvan ystäväni valaisimista - ne olivat todella kauniit, ja tuovat pehmeän valon ja kivoja varjoja seinälle.

Niin se viikonloppu vierähtää nopsaan ...
Mukavaa sunnuntai-iltaa toivotellen,
 
Nina


P.S. Voit ladata täältä edellisen postauksen valokuvakortin!

4 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa viikkosi!:) Neulominen on hauskaa, täälläkin kaulahuivi tulossa. Aurinkoa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulahuivia jo tervitsee täälläkin aamuisin! Mukavia hetkieä puikkojen parissa, Anna :)

   Poista
 2. Tuo neulomisryhmä kuulostaa tosi kivalta;löytäisinpä täältäkin sellaisen ,sillä minulla on iso pussi kaikenlaisia aloitettuja töitä.... Keemuntee kuulostaa hyvältä ,pitää katsoa löytyiskö täältä teekaupasta.
  Mukavaa alkanutta syyskuuta Nina!

  VastaaPoista
 3. Minulla juuri ne keskeneräiset työt ovat mukana ryhmässä, ja on kiva saada niitä valmiiksi! Toivottavasti löydät keemun teetä (jos ei löydy, niin lähetän mielellään täältä :)
  Nautiskele kirkkaasta auringosta!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)