lauantai 21. syyskuuta 2013

Keltaista ja virheää


Syksyn keltaiset lehdet värjäävät sekä puut että maan. Joskus luin kuinka syksyn lehtien värien muttuminen rippuu lämpötilan muutoksesta sekä auringon valosta ... keltaisesta punertavaan ja viimein ruskeaan. Kolmesti kävimme metsälenkillä tällä viikolla. Esikoinen on jo melkein isäänsä puolta päätä pidempi ...Työpaikalla olen mukana leikillisessä askelmittari-kilpailussa - tänä viikonloppuna vielä viimeiset kävelylenkit, jotka hieman pynttäävät viikon vajaita askelluksia. Tavoitteena on saada kokoon 10.000 askelta joka päivä.


Ne päivät, jolloin on kokouksia taikka tapaamisia konttorilla, on hankala saada enemmän kuin 2,500 askelta ... joka tietää pitkiä iltalenkkejä. En ole kuitenkaan stressiä ottanut - vajeet tulee käveltyä viikonloppuisin.


Aurinko porottaa tänään joten on mukava lähteä kävelylle pian - kamera mukana. Löysin todella kivan askarteluidean Spoonful of Crafts-blogista: Sieltä löytyy inspiraatiota kuinka tammenterhojen kannoista ja huovutuslangoista saa tosi kauniita juttuja - käypäs kurkkaamassa. Kävelylenkin tavoitteena onkin minulla löytää juuri noita tammenterhon kantoja!


Linkki valokuvakorttiin


Kotitekoisen myslin tarvikkeet ovat jo odottaneet muutaman päivän - jotta ennen kävelylenkkiä taidan tehdä sitä mysliä! Miesväki oli kalassa aamuvarhaisella, ja kävivät nukkumaan takaisin tultua, jotta taidan miihailla keittiössä myslin parissa ... jos vaikka heistä saisi kävelyseuraa iltapäivällä?!

Mukavat viikonloppua toivotellen,
 
Nina

12 kommenttia:

 1. Wait,kauniita kuvia! Syksy tosiaankin on tullut,kevättä odottaen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, syksyn värit ja telven lumet ensin, sitten kevään kukkaset :)

   Poista
 2. Syksyn värit ovat kauniita;se on jotain mitä täällä Välimeren puolella puuttuu.Mukavaa viikonloppua Nina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Nopsasti se viikonloppu vierähti - ja nyt ollaan jo puolessa välissä viikkoa! Siellä Välimeren ilmastossa on se auringon kirkkaus varmaan aivan eri luokkaa - ainakin d-vitamiinin tarve on turvattu?!

   Poista
 3. Väriloistoa, oikeaa värikylpyä luvassa jos sade ei sammuta. Nyt on oikea aika liikkua kameran kanssa luonnossa.
  Kiitos ihanasta kommentistasi blogissani.. halauksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on todellakin upea aika kameran kanssa miihailla! Sinun kirjoittamasi runo (juuri äsken luin sen ussimmasta postauksestasi) puhuu ytimekkäästi ja niin herkästi juuri elämän ainutlaatuisuudesta - koetusta ja jaetusta!

   Poista
 4. Ihania kuvia! Myslin teko vaikuttaa oikein kivalta tekemiseltä, toivottavasti postaat reseptiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa! Se mysli onnistui (olen jo naopsinut sitä myös iltateelläkin ihan paljaaltaan) ja kirjoittelen ohjeen tänne piakkon :)

   Poista
 5. Ihanan aurinkoisia syyskuvia. Täällä on ollut koko viikon pilvistä ja harmaata, kuvasi piristivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo aurinkoiset päivät ovat piristäneet tätä syksyä kummasti - nyt viikonloppuna oli hieman harmaata, ja sen mukana sadetta ... kevyessä tihkusateessa oli tosin ihan kiva kävellä, kun ei tuullut.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Una, ne todellakin koristavat koko ympäristön, kadut ja pihatkin, metsien lisäksi :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)