sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksyn sävytLämpoiset illat ovat jatkuneet - kävimme miehen kanssa
pitkällä lenkillä parina iltana.Aurinko laskee jo kahdeksan aikaan ...
taivas värjäytyy kullan keltaiseksi,
 ja pellot kajastaa lämpimän keltaisina.Yhtenä iltana istahdin tietokoneen äärelle ja otin muistitikun,
jossa on kivoja tekstuureita -
valokuvia tekstuureiden kanssa editoidessa rentoutuu niin kivasti ...
se on tälläistä pimeiden iltojen puuhastelua.Maisema syksyistyy päivä päivältä -
haavoissa kahisee keltaiset lehdet.Aurinko on hellinyt tänä viikonloppuna - pyöräilin pitkän lenkin
ystävän luo eilen, ja miesväki oli kalassa tänään ...

Nyt kuppi teetä - nautitaan syksyn pehmeistä ja kirkkaista sävyistä!

Tässäpä hieman syksyä valokuvakortin muodossa :)
 
Nina

10 kommenttia:

 1. Kävelyjutusta tuli niin mieleen opiskeluajat. Taisitte tekin kiertää sitä samaa peltolenkkiä, mitä mekin miehen kanssa iltakävelyillä. :-)Iltakävelyt on ihania, ehtii jutella kaikki päivän jutut siinä samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se sama lenkki varmaan me kierrettiin - ne lehmät ja kauniit kapeat tiet vielä mustissa :) Varsinkin iltakasteen laskiessa tuoksuu jo syksy!

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia ja noista saisi myös hineoja tauluja seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Se olisikin kiva idea vaikka teettää sellaisella kangas-taulumaiselle pohjalle joku ylimmäisistä valokuvista :)

   Poista
 3. Kauniit värit kuvissasi! Täällä ei vielä ole syksystä tietoa mutta viikonlopuksi on luvattu kuumia aavikkotuulia,mikä merkitsee sitä että syksy on lähenemässä ja säät muuttumassa.Mukavaa alkanutta viikkoa Nina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aavikkotuulet kuulostaa eksoottiselta - se sinun keväinen hiekkamyrsky oli kyllä Aika voimakas! Päivät ovat kuluneet hurjaa vauhtia, tuleva viikko onneksi ei ole aivan yhtä kiireinen kuin kulunut :)

   Poista
 4. Ihan mielettömiä kuvia! Mistä noita tekstuureja saa? Oletko itse tehnyt ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Niitä tekstuureita olen saanut Nacy Clayesiltä ja Kim Classeniltä - heillä on todella kauniit blogit "A Rural Journal" ja "Kim Klassen". Kun kirjoittaudut Kim Klassenin uutiskirjeisiin, saat ilmaiseksi uutiskirjeiden mukana linkkejä. Ne tekstuurit voit lisätä kuvien päälle ilmaisen Picmonkey-kuvienkäsittelyohjelman avulla. Voisinkin tehdä semmoisen postauksen ensi viikonloppuna, jossa kerron yksityiskohtaisemmin kuinka niitä tekstuureita voi käyttää - ne ovat tuoneet aivan uuden ja luovan ulottuvuuden valokuvien editoimiseen - talvi-iltoina on enemmän aikaa ja mukava luovasti leikkiä kuvien ja tekstuureiden kanssa :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia. :) Minakin olen tutustunut Kim Classeniin, mutta siita on jo aikaa ja olen unohtanut lahes kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Minä löysin Kim Klassenin blogin vuosi sitten, ja tykkään silloin tällöin lisätä ja muokata kuvia niillä tekstuureilla ... semmoista puuhastelua jossa mieli lepää ja kaikki muu unohtuu :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)