perjantai 27. syyskuuta 2013

Matka mielekkyyteen

 

... Mielekkäitä pysähdyksiä viikonloppuusi,
ja tervetuloa tänne Matkanvarrelle, Una!
 
Nina

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jael! Aurinko paistaa ja kutsuu jo kävelylle ... opiskelin tässä tuon kameran asetuksia, ja nyt taidan mennä nuuhkimaan raikasta syysilmaa ja näpätä muutaman kuvan :)

      Poista
  2. Ihana pysäyttävä kuva, kyllä sitä tarvitsisi pysäytyksiä ihan jatkuvasti, tuntuu että tämä elämä vaan kiittää yhä enenevällä vauhdilla eteenpäin...oikein mukavaa ja inspiroivaa viikonloppua sinulle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarppu - niin ne päivät vain vaihtuvat - onneksi ne koostuvat sadoista hetkistä, joissa voimme viipyä ... unohtaen menneen ja ollen välittämättä tulevasta - ollen "täysillä" läsnä ... Itse parhaiten juuri luonnossa osaan pysähtyä - tuoksut, äänet, tuuli valtaavat aistimaailman :)

      Poista
  3. Matkakin on tärkeä
    eikä pelkkä päämäärä.

    Kiitos kun nappasit kyytiin seuraksesi. <3



    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Sardeaux - kotipuuhat alkaa olla mallillaan, kehokin sain huoltoa salilla (se ryhmäjumppa oli peruttu, mutta kiersin sen sijaan sen Circuit treenin muutaman kerran :) Vielä ei sada, jotta nyt ulkoilmaan happihyppelylle!

      Poista
  5. Viisas ajatus. Ihanaa viikonloppua Nina!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, sinulle raikkaita päiviä viikkoosi :)

      Poista
  6. Hmm, mielenkiintoinen ajatus! Itse asiassa sellainen, jota ainakin itseni pitää vähän pureskella ennen kuin se minulle aukeaa. Mutta toisaalta juuri sellaiset ajatuspähkinät ovat niitä parhaita :-) Toivottavasti sinulla oli rentouttava ja mukava viikonloppu!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Pipsa, minä lymysin nurmikoilla ja puiden alla kuvaten lehtiä ja tammenterhoja - ja luin ulkosalla raikkaassa ilmassa. Ja nuo "ajatuspähkinät" on kyllä minunkin mieleen!

    VastaaPoista
  8. Tuo on niin totta, elämässä tulee pysähdyksiä, jos itse emme tajua pysähtyä :)

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)