sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Paksut amerikkalaiset letut




Poika löysi keittokirjasta kivan iltapalan, joka maistuu hyvälle etenkin vaahterasiirapin kanssa.

Paksut amerikkalaiset letut (8 pientä lettua)

1½ dl vehnäjauhoja
2 tl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ripaus suolaa
25 gr öljyä/voita
1 kananmuna
1½ dl maitoa
2 rkl voita paistamiseen

1. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola.
2. Sulata voi pannulla.
3. Riko kananmuna kulhoon, lisää maito ja sulatettu voi.
4. Sekoita jauhosekoitus vähitelle vispaten taikinaan.
5. Kaada pieni annos taikinaa - pannulle mahtuu kolme pientä lettua paistumaan kerralla.
6. Paista kullanruskeiksi ja tarjoile hillon, marjojen tai vaahteransiirapin kanssa.

Maistuu makoisalle!

1 kommentti:

  1. Martin on ihan ammattikokin näköinen. Kiva kun on kiinnostunut ruoan kokkaamisesta. Siitä hyvä tuo ruoan tekeminen, että palaute tulee välittömästi; hyvää tai huonoa.
    Terveisin äiti

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)