lauantai 2. kesäkuuta 2012

Camilla Plumin puutarhassa


Camilla Plum on kirjoittanut useita keittokirjoja, sekä tehnyt televisioon erilaisia leipomis-, säilömis- sekä puutarhaohjelmia. Vanhempieni ollessa täällä kävimme vierailemassa hänen Fuglebjerggaard-luomumaatilallaan. Nuorimmaisemme ystävä oli myös mukana - olimme viime kesänä poikien kanssa maatilalla, ja he ihastuivat maatilan eläimiin, etenkin koiravanhukseen, jonka kanssa he suurimman osan ajasta viettivätkin!


Sisäpiha on hyvin viehättävä. Kesäsin sisäpihalla on kahvila, jossa voi nautti yhtä sun toista suunpantavaa.Kisumirri seurasi meitä kun kiersimme puutarhassa - sama kisu on usein vilahtanut tv:ohjelmien taustalla :)


Tulppaanit kukoistivat eri väreissä, muiden sipulikasvien keskellä.
Siellä täällä oli penkkejä ja pari tuoliryhmää, jossa sai istahtaa nauttimaan tuoksuista ja puutarhan silmänruoista.


Kymmenet omenapuut olivat täydessä kukassa.


Kukko ja kanat vaelsivat omalla alueellaan vapaasti, vuohella oli oma paikkansa.


Piipahdimme myös putiikissa, josta ostimme maustesekoituksia (Dukkah-maustetta olen käyttänyt papu- ja linssiruokiin).


3 kommenttia:

 1. Tosiaan viehättävä sisäpiha ja eksoottinenkin näin pohjoisen Suomen asukin näkökulmasta. Ihanalta kuulostaa, että otukset saavat vapasti liikkua alueella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on mukava, että sekä neli- että kaksijalkaiset asukit saavat suhteellisen vapaasti vaeltaa alueella. Lehmillä on iso aitaus, possuilla oma alueensa sekä pellon ja mutaojan luona, ja muut kulkevat hissukseen ympäriinsä.
   Camilla Plum tervehti ystävällisestä ja kulki siellä täällä keräillen yrttejä ja kasveja - tulimme hieman ennen varsinaista aukioloaikaa, mutta hänen avustajansa toivotti meidät tervetulleeksi, ja avasi vielä myymälänkin jotta saimme ostettua maustesekoitukset ;-)

   Poista
 2. Ihastuttava paikka. Olen joskus ihaillut tv:ssä madamen maanläheistä hääräilyä.

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)