lauantai 30. kesäkuuta 2012

KirpputorillaKäväisimme miehen kanssa Frederiksbergin Raatihuoneen kirpputorilla ensimmäisen kerran tänään. Olen usein tuumaillut sinne menemisestä, sillä se on aika suosittu ja kuuluisa lauantai-kirppari. Saimme auton parkkiin kivenheiton päähän Frederiksbergin puiston varteen.


Koko tori oli katettu myyntipäydillä. Vaatteet ja koristetavarat olivat suosituin myyntiartikkeli. Olin yllättynyt kuinka paljon merkkivaatteita oli kaupalla: Münthe Plus Simonsen, Malene Birger, Bruuns Bazar, Day Birger et Mikkelsen, Nørgaard mm. Itse harvemmin ostan merkkivaatteita - jokunen on kaappiin kertynyt juuri joko alesta tai kirpputorilta.


Nämä kauniit enkelit iskivät silmään ja oli tarkoitus niitä vielä toiseen otteeseen tulla katsomaan, mutta se jäi ... muistin ne vasta kotiin saavuttua.


Useat Frederiksbergin rakennukset ovat saaneet uuden ilmeen kunnostuksen myötä - nuo kolme tanssivaa naista sopivat kauniisti muutenkin ilmavaan kadunkulmaan.

Löysin vaaleanbeigen olkalaukun, josta maksoin kolme euroa. Se on siisti sekä sisältä että ulkoa - ajattelen silti pestä sen huolellisesti pyyhkien ennen kun otan sen käyttöön. Laukkuun mahtuu juuri kukkaro, puhelin, avaimet, vesipullo ja kamera - sopiva koko kesälaukuksi!

Olen iloinen että laukku sattui silmiini - äitini sekä ystäväni Euroopassa osaavat katsoa ja löytää kirppiksiltä kaikenlaista kivaa - minä olen vielä aika noviisi, mutta harjoitus tekee mestarin!

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kiitos sinulle, kun laitoit niin mukavan kommentin sivulleni.
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    Kamomilla

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)