sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Aamuhetki kullan kallis


Tuoreet ja rapeat sämpylät leipurilta aamiaiseksi lomasunnuntaina - mmm! Auringonpaiste ja poutasää kruunaavat alkaneen päivän - lisää aurinkoa on luvassa lähipäiviksi.

Reissumme luonnonhelmaan oli lievästi sanottuna kostea - suhteellisen tasainen kaatosade piti meidät sisätiloissa. Pelasimme korttia ja muita pelejä, ja katsoimme vanhoja ja veikeitä Olsen Banden-filmejä. Nukahdimme ja heräsimme sateen monotoniseen rummutukseen.

Onneksi oli parin tunnin tauko sateessa - kiiruhdimme rannalle kahlaamaan ja kokeilemaan vesipumppu-vempainta, joka toimi moitteettomasti ... ja odottelee aurinkoisia hellepäiviä ja elokuun viikonloppuja ;-)

Virkkausprojektini isoäidin neliöistä lähestyy loppusuoraa. Yhdistettyäni kaksi pitkää kaistaletta puuttuu enää koristereuna - ja sitten värikäs retro-huivi on valmis!

Sadepäivien inspiroimana löysin myös kaksi viittä vaille valmista virkkuu-laukkua, jotka otan seuraavaksi työn alle ... Kostean kesän sisäpuhteet ovat herättäneet minussa Ruususen unta-nukkuvan käsityöläisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)