lauantai 28. heinäkuuta 2012

LomalauantaitaLämmin sää ja auringonpaiste ovat kruunanneet viimeisen lomaviikon! Olemme reissanneet hieman, tavanneet tuttavia, ja jokainen on rentoutunut mieleisellä tavallaan - minä olen lueskellut hieman auringossa, kävellyt pikku lenkkejä ja kokkaillut kaikenlaista kivaa.

Ystävien luona maistoimme foccacia-sandwichejä, jotka olivat voideltu pestolla, ja täytetty parmakinkulla ja tomaateilla. Sain leivänohjeen, ja leivoin tänään itse foccaciaa - se onnistui hyvin ja maistui maukkaalle! Kirjoittelen helppotekoisen foccasia ohjeen piakkoin blogiin.

Ystäväperhe Englannista on vierailulla tämän viikonlopun, joten leivoin eväskoriin sitä hyvää foccaciaa, nakkisämpylöitä ja vaniljapullia. Tein kahdenlaisia sandwichejä: toisissa oli pestoa, parmakinkkua, mozzarellajuustoa ja salaattia, toisissa pestoa, hummusta, grillattua paprikaa ja salaattia - molemmat maistuivat! Lisäksi luumutomaatteja omena-minttumehun ja päärynäsiiderin kera, jälkkäriksi mehukkaita kirsikoita.Tapasimme Tivolissa, jossa söimme eväät piknik-pöytien ääressä. Oli niin mukava nähdä ystäväperhettä, joiden kanssa vietimme paljon aikaa heidän asuessaan täällä. Heidän muutettuaan tapaamme usein näin elokuussa heidän vieraillessaan Tanskassa.

Miesväki ja lapset kiirehtivät pian syötyämme kokeilemaan huvituksia, minun ja ystäväni jäädessä juttelemaan: Oikea keidas-hetki:-)


Yhtäkkiä kuulimme rumpujen äänen, ja komia orkesteri tulikin kulman takaa - kulkueen keskellä oli kultaiset vaunut, joissa istui pieni "prinsessa ja prinssi" - herttaista!

Tapasimme miehet ja pojat hieman myöhemmin, ja kuljimme nauttien kauniista kukka-asetelmista ja toistemme seurasta, lasten kokeillessa kaikenlaisia vempaimia.Mukavan iltapäivän jälkeen hyvästelimme, mutta ei surumielinen eikä ikävöiden... Sillä huomenissa tapaamme jälkeen, kun he tulevat pistäytymään aamupäivällä :-)

- Ja minä pääsen leipomaan, ajattelin tehdä feta-pinaatti-piirakan ... Loma alkoi ja päättyy leipoen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)