maanantai 20. elokuuta 2012

Huh hellettä!


Intiaanikesä saapui viikonloppuna! Lauantaina lämpömittari nousi + 30,9 asteeseen, joka on tämän kesän lämpöyllätys.

Tänään on mittarissa + 29. Auton ikkunat olivat apposenavoimina kun ajelin töistä kotiin. Lämmin ilma kiersi autossa ja viilensi mukavasti.

Maanviljelijöiden puimurit pörisivät pelloilla, syyskesän keltaiset pellot kuulsivat auringossa. Pikkulapset kirmasivat torin suihkulähteen alla - aurinko helli lämpöisillä säteillään!

Koulujen kesälomia on siirretty eteen - ja taaksepäin viime vuosina muutamalla viikolla. Tavoite on satuttaa lomat niin, että koulunalkuun ei sattuisi helteitä. Mutta säätä on hankala ennakoida - joten jälleen tänä vuonna ovat koulut alkaneet helteiden merkeissä.

Alkanut lukukausi tuo uudet tuulet tullessaan myös työkuvioihin. Paino on siirtymässä ryhmä - ja luokkainterventioihin, opiskelumiljöö & pedagoginen analyysi-ryhmiin, konsultointiin ja työnohjaukseen, joten kehityspsykologisia arviointeja tulen työstämään vähemmän.

Saan olla mukana enemmän koulun arjessa, tiiviimmässä yhteistyössä opettajien ja lastentarhanopettajien kanssa. Jotta tänä syksynä on minullakin, eskareiden ja eppuluokkalaisten kanssa, mukavan kutkuttava uteliaisuus tulevan lukukauden suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)