Mieleni teki jotain mausteista ja kevyttä iltaruoksi, joten valmiiksikeitetyt kikherneet saivat kaveriksi jääkaapista löytyviä vihanneksia.
Ainekset:
1 valkosipulinkynsi pilkottuna
1 punasipuli silputtuna
1 pieni kesäkurpitsa pieninä kuutioina
1 paprika kuutioituna
noin 3 cm tuoretta punaista chilia ohuina viipaleina
oliivi / rypsiöljyä paistamiseen
(leikkasin vielä hieman nuukahtaneen Romano-salaatin mukaan, jotta se tuli käytettyä tässä myös)
0,5 tl jauhettua kuminaa
0,5 tl jauhettua korianteria
0.5 tl kurkumaa
rupsaus piipuria pippurimyllystä
suolaa maun mukaan
tuoreita yrttejä maun mukaan
Valmistusohje:
- Freesaa sipuli, valkosipuli ja chiliviipaleet öljyssä.
- Lisää kesäkurpitsa ja paprika, ja kuumenna muutaman minuutin verran kovemmalla lämmöllä, sekoita välillä.
- Lisää kumina, korianteri, kurkumaa, pippuri ja suola.
- Lisää keitetyt kikherneet, ja kuumenna muutama minuutti.
- Viimeiseksi lisää Romano-salaatti, sekoittele tasaisesti minuutin verran.
- Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Hyvää ruokahalua!
Mmmm, näyttää herkulliselta. Just tänään näin jonkun toisenkin kuvan, missä oli vihannespannu ja ajattelin, että täytyy muistaa käyttää enemmän vihanneksia taas ruoanlaitossa!
VastaaPoistaMukavaa elokuuta!
t josu
Nyt elokuussa onkin helppo inspiroitua kasviksista kun saa niitä ihan tuoreina! Vieläkö on mahdollista ostaa suoraan lähimaatilanpitäjältä vihanneksia? Me aikoinaan kävimme häneltä ostamassa mm juureksia ja maissia :-)
VastaaPoista