torstai 5. marraskuuta 2009

Rauhoittavia maisemia
Tämä viikko on ollut haastava töissä - ja illalla kun olen käynyt pitkälleen, väsyneenä ja nauttien että pian saan nukkua, ovat ajatukset pyörineet työjuttujen ympärillä ... mielenkiintoiset käänteet ja kohtalot kiinnostaa, ja aivot senkun hyrrää niiden ympärillä.

Jotta tietoisesti on täytynyt yrittää "nollata" aivokoppa, ja olla läsnä kropassa ;) (heh - mikä ilmaisu?!) ... olen mielessäni valinnut jonkun konkreettisen paikan, jonka yhdistän rentoon oloon ja lepoon. Luonto, kesämökki, Suomessa kotipaikka tai tätin saarimökki. Sitten visualisoin, millaista on rennosti maata esim. saarimökin pehmeässä vuoteessa, kuulla kuinka seinän takana oleva saunan kiuas pihisee ja paukkaa, ja kuinka kuulen lokkien äänen taustalla. Penkillä oleva koivunvasta tuoksuu, ja on hyvä maata lämpimän peiton alla.... rentoudun hissukseen, ja kuinka ollakkaan, olen nukahtanut ja havaitsen seuraavaksi, että herätyskello piippaa ja on aamu.

Mies on onneksi ollut vapaalla tän viikon,ja kokkaillut iltaruoat. Nyt on jo torstai ilta, viikon haasteet on mennyt ok - huomenna vain yksi työnohjaus ja kirjoitushommia - sitten viikonloppu! Lauantai-aamuna ystävän kanssa uimahalliin, ja SAUNAAN!

1 kommentti:

  1. On ihana katsella noita taiteellisia luontokuvia. En tiennytkään, että olet noin hyvä valokuvaaja!! Voisit pitää näyttelyn. Pidä vaan kamera laukussa jatkuvasti. t. äiti

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)