lauantai 21. marraskuuta 2009

Serkukset

Vähintään kerran kuussa pojat viettää viikonloppua serkkupojan kanssa, joka useimmiten tulee meille viikonlopuksi. Miehen siskon poika on 3 viiikkoa nuorempi kuin esikoinen. Pojilla on ollut iloa toisistaan aivan pienestä saakka - ollaan vietetty syys- ja pääisäislomat yhdessä mökkireissuilla, ja useamman kerran kuussa tavattu. Aiemmin oli serkkutyttö myös mukana, mutta hän on nyt teini-iässä, ja siten ei enää samat kiinnostuksen kohteet.
Pojilla on hauskaa keskenään, usein aloitetaan viikonloppu uimahalli-keikalla, jolloin energiaa kuluu kivasti ;) Serkkupoika asuu "provinssissa", joten hänestä on jännää kaupungin kerrostalot, ja se, kun voi ostaa lauantain-karkit karkkikaupasta, jossa on suuri valikoima irtsareita. Pojat saivat Kungfu-Pandan x-boxiin joku aika sitten, ja se on ollut lempparipelinä Halo II:n rinnalla.
Seuraavan kerran kun serkkupoika tulee yökylään, mennään käymään elokuvissa, ja syömässä Tivolin kupeessa olevassa Magamama-ravintolassa. Siellä on tosi kivaa japanilaista ruokaa, myös erilaisia nuudeli-annoksia, joista pojat erityisesti tykkää. Alkupalojen mukana tulevat erilaiset soija-saucit ovat kanssa herkullisia ... ajateltiin juhlistaa niitä mun flunssan vuoksi mönkään menneitä synttäreitä hieman "japanilaisittain".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)