sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Synttärit vaakatasossaTarkoituksena oli viettää eilen mukava perhelounas, miehen siskojen ja ystävävieni kanssa. Mienasin leipoa kinkku, -pekoni -ja sipuripiirakoita ja tehdä salaatteja, sekä kakun kahvin kanssa. Mutta kuinka ollakkaan - vilunväristyksen alkoi pe-iltapäivällä töissä, ja kotona sekä mun että juniorin kurkku oli kipee, ja pian alkoi myös jumittaa päässä ... voe voe! Lauantaina oireet vaan pahenee, jotta piti synttäkemut peruuttaa.

Onneksi posti toi yllärin: Paketin Suomesta! Âiskä ja iskä lähetti Fazerin salmiakkia ja salmiakka-toffeeta, Kotilieden, kauniin simpukka-korun Espanjan Santiago-vuoristovaellukselta, sekä aivan mahtavan keksinnön - pyyhe-turbaanin pestyille hiuksille, joka on höyhenen kevyt! Jotta peiton alla Kotiliesi ja salmiakit ;)

Juniorin kanssa maattiin meidän sängyssä, mies toi colaa ja vadelmia, ja panodileja - ja siinä nukkuessa ja köllötellessä olo koheni iltaa kohden. Illalla miehen toinen sisko uskaltautui kylään (täällä on mahtava media-sirkus sen H1N1-influenssan ympärillä) - ja meillä oli mukavata turista yhdessä, lipitettiin teetä, ja syötiin Tom'sin suklaatehtaan Kilpikonnia (Rasmus Nallen kilpikonnan inspiroimia täytesuklaista, joissa toffee - tai minttutäyte ;)

Kun olo kohenee, suunnistan tuoksuisille ostoksille - sain mieheltä ja pojilta lahjakortin parfyymiin, mielessä joko "Stella In Two" taikka "Chanel Change".

Muuten olen toipunut auto-törmäyksesä kunnialla, ei enää kolota kropassa, onneksi! Ke:na on aika osteopaatille, joka katsoo rangan ja niskan, ja voi tarvittaessa oikoa.

1 kommentti:

  1. Onnea synttäreiden johdosta! Toivottavasti flunssa menee ohi ja saat juhlatkin pian pidettyä!
    t. josu

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)