lauantai 3. lokakuuta 2009

Ensivaikutelmia uudesta työpaikasta


Konttorini pöydällä oli tervetulias-kukkakimppu torstai aamuna ;) Päivä alkoi yhteisellä aamupalalla, jossa uudet työntekijät toivotettiin tervetulleiksi. Paljon tervehdyksiä, uusia kasvoja ja nimiä, sekä käytännön asioden järjestelyä kuten avaimet, puhelin, tunnusluvut tietokonesysteemiin ym.

Torstait ovat yleensä kokous - ja työnohjauspäiviä, joten se päivä menee jatkossakin kokonaan kunnantalolla. Opinkin helposti ekana päivänä reitin konttorista eri kokoushuoneisiin, vessaan ja kanttiiniin - siinäpä ne tärkeimmät ;)

Eilen kävimme tutustumisajelulla kunnassa. Se koulu ja ne päiväkodit jotka kuuluu alueeseeni, ovat aivan kunnan toisella puolella, 20 km päässä, jotta hyvä että minulla on auto käytössä. Toinen vaihtoehto on ottaa pyörä mukaan junaan - tätä kokeilen maanantaina, kun tutustun kouluun.

Iltapäivä meni laittaen arkistokaappia syysteemiin, ja sain hieman tuntumaa koulupuolen alueen työhommiin. Pahviset arkistointikotelot loppui kesken, mutta niitä on luvassa lisää maanantaina. Pehmeä lasku töihin esittelyn ja tutustumisen merkeissä jatkuu vielä viikon verran, joten varmaan kerkeän systemoida päiväkoti- ja erikoisopetuksen jutut myös.

Mukava ensivaikutelma muodostui kahden päivän aikana. Työtoverit vaikuttaa välittömiltä, ja heillä on tapana syödä lounas yhdessä kanttiinissa, sekä kurkata silloin tällöin toistensa konttoreihin - "tulet vaan, ja kysyt mitä vaan kun on tarvis, aina on aikaa 5 minuuttia".

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Toivottavasti viihdyt :) jenni

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni, hyvin on sujunut ainakin tähän saakka. Tosin se mun työkännykän sykronisointi s-postin & kalenterin kanssa ei aivan yksinkertaista ole ollut! Olen joka päivä, pe-ta lukuunottamatta juossut IT-osastolla - ne ressut varmaan piiloutuu pöydän alle kun seuraavan kerran saavun... No, oppia ikä kaikki!

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)