sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Häät & Happy Day
Lauantaina oltiin Miehen kanssa tuttavien häissä. Mies on aikoinaan opettanut sekä morsianta että sulhasta nuortenleireillä, ja sulhanen on mm. tehnyt miehen opetuksen kotisivut. Häät olivat Pohjois-Köpiksen ev.lut. Hellig Kors-kirkossa - kirkon ulkopuolella olevat lehmukset loistivat syksyn puna-keltaisissa väreissä, ja kirkko oli myös koristeltu samoin sävyin.

Morsian asteli isänsä saattamana akustisen kitaran säestyksellä sulhon luo - kitara loi välittömän ja intiimin tunnelman muuten niin suureen kirkkoon. Sulhasen isä on myös pappi, joten hän piti kauniin ja henkilökohtaisen vihkipuheen, ja ko. kirkon pappi suoritti vihkitoimituksen. Sen jälkeen parin läheinen ystävä siunasi ja rukoili parin puolesta.

Virsien sijaan vihkimisen musiikki koostui Gospel-lauluista, joita säestämässä oli rummut, kitara, basso ja keyboard - neljä uutta ja vanhaa gospel-laulua, jotka oli kirjoitettu ohjelmaan, jotta kaikki sai olla mukana laulamassa - oli todella ihana päätös vihkimiselle! Viimeinen laulu oli "Oh happy day...", oikein svingaava biisi, automaattisesti sitä yksi sun toinen alkoi taputtaa käsiä rytmin tahdissa. Laulun puolivälissä hääpari alkoi astella käytävää pitkin käsi kädessä vieraille hymyillen ulos ...

Me istuttiin aika perällä, ja oli nautinto hissukseen valua ulko-ovea kohti, rumpali innostui kunnon soolon soittamaan, sen jälkeen basisti ja kitaristi ... Miehen kanssa vitsailtiin, että hääjuhla siirtyykin kirkkoon, koska siellä tunnelma oli tosi iloa pulppuava ja siunattu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)