sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Keilausta & synttäreitä


12 -v. poika tahtoi tänä vuonna kutsua myös luokan tytöt mukaan synttäreille. Ja sankari toivoi että keilausta olisi ohjelmassa. Tytöt olivat kirjoittaneet keilahallin tervetuloaulan taululle kasan tervehdyksiä päivänsankarille :)


Tässä iässä jalkineen koko voi olla kaikkea väliltä 35 - 41 ... kaikille löytyi kyllä sopivat kengät.


Kolme joukkuetta, kolmella radalla ...


... radan sivuille asetetut tukikaistat varmistivat, että jokaiselta kaatui ainakin muutama keila.

Jos kaikki keilat kaatuivat, tuli näytölle kaikenlaisia "hurraa - strike" - tekstejä sekä pieni piirretty filmi!


Ennen keilausvuoroa oli myös piirretty ohje, kuinka kannattaisi tähdätä, jotta jäljellä olevat keilat kaatuisivat.


Kortteja & lahjoja avaamassa ... "Mitähän täällä onkaan ... Kiitos!"


Hampurilaiset ja ranskalaiset maistuivat keilauksen jälkeen ...... sitten oli hieman aikaa katsella / kokeilla pelijuttuja, ennen synttärilaulua ja täytekakkua.Oli mukava että melkein koko luokka oli mukana, ja riitti hymysuita ja naurunpyrähdyksiä - meidän ruokapöydän ääressä kotona olisi ollut tungosta, jos 18:sta nuorta olisi ollut kutsuilla - kivasti vietettiin synttäreitä keilahallin tilavimmissa puitteissa :)

Oli puhetta kahden vanhemman kanssa, joiden pojilla on myös synttärit tammikuussa, että ensivuonna pidetäänkin yhdessä kolmoissynttärit ... hyvä idea!

10 kommenttia:

 1. Hyvä idea, vähän erilaiset synttärit ja kaikki mahtuvat mukaan. Kolmoissynttärit kuulostaa myös hyvältä, toivottavasti myös päivänsankareiden mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa nähdä mitä pojat ajattelevat ensi vuonna ... jos käypi heille, niin olisi mukava pitää kolmoissynttärit.

   Poista
 2. Ihana elämäntäyteinen postaus, takuulla hienot synttärit. Laitatko minulle osoitteesi, olet voittanut arvonnassani :) sarppus@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana uutinen tuo arpajaisvoitto! Laitoin heti pikaiseltaan sähköpostia tulemaan :)

   Poista
 3. Onnea kovasti sankarille! Hauska yhteensattuma, kun me juuri puhuttiin edellispäivänä, että taidetaan tänä vuonna tehdä keilaussynttärit. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavia synttäreiden suunnitteluja, se keilaus on aika kivaa puuhaa ja kaikki voi osaalistua kokemuksesta riippumatta - se 60. min. vierähti nopsaan :)

   Poista
 4. Wau, onnittelut :) Aivan ihanat synttärit olleet, ei meillä Suomessa vaan voi tuollaisia synttäreitä järjestää, johon koko luokka tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä koulun puolesta on toivottu, että jos pidetään synttäreitä, niin tulee kutsua kaikki pojat / tytöt, taikka koko luokka, jotta kukaan ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi - että kenellekään ei tulisi paha mieli, kun ei kutsuttu mukaan. Ja hyvin se on toiminut - tähän saakka on ollut myös tapana että vanhemmat voivat juoda kupin kahvia lasta hakiessa, mutta nyt ovat lapset jo niin isoja että kulkevat itse useimmiten synttärijuhlista kotiin.

   Poista
 5. Sulle on huomenna tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria - tulen heti aamusta kurkkaamaan ;)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)