Valmiista pita-leivästä saa helposti pizza-pohjan leikaamalla sen halki. Muutama täysjyvä-pitaleipä meinasi kuivettua toissapäivänä, joten sipaisin ne tomaattipyreellä, ja laitoin täytteeksi mitä jääkaapista löytyi.
Laitoin omaan ja isännän pizzaan muutaman siivun mozzarellaa, suppis-hilloa, edellisenä päivänä keitettyä parsakaalia, ja hieman tuoretta chiliä. Pojat toivoivat standardi-versiota eli kinkku-tomaatti-juusto pizzaa.
Viimeviikolla tuli migreeni-mokoma, ja jäi pinaattikeitto tekemättä ... sen kyllä tahdon kokeilla tässä joku päivä - aivan maidoton ohjekin kun löytyi!
Ruokalista
maanantai juureskeitto ja sämpylät
tiistai kanapihvit, kuullotettu valkokaali-sipuli-mauste-höystö ja pasta
keskiviikko kanapurilaiset ja lämmin punakaalisalaatti
torstai katkarapu-tomaatti-spaghetti (uusi resepti)
perjantai tandoorikana, tumma riisi ja uunijuurekset
lauantai perunalaatikko & kanainen salaatti
sunnuntai jotain kivaa - ehkä leipoen ?!
Ja tervetuloa seuraamaan Mietteitä matkanvarrelta-blogia, Maria!
Voi nam, mitä pizzoja! Ja toi parsakaalipizza vaikuttaa kivan erilaiselta :)
VastaaPoistaKiitos Satu, niihin voi just laittaa kaikkea mitä jääkaapista löytyy :)
Poista