torstai 3. syyskuuta 2009

Kuntokalenteri


Muutama vuosi sitten sain tädiltäni "kuntokalenterin", pienen taitettavan A5-paperin, johon pystyi merkitsemään viikottaisen kuntoliikunnan puolen vuoden ajan. Tein jouluna itselleni suuremman version kuntokalenterista, joka on ollut keittiön seinällä muistuttamassa niskaharjoituksista, uinti -ja kuntosalireissuista. Kalenterilla on ollut myös motivoiva vaikutus: On kiva merkitä kuntoilut siihen, sekä myös seurata, tuleeko ne 2-3 krt./vko täyteen, jotka on itsehoitoa siihen yliliikkuvaan niskaan.

En saanut tehtyä uutta kalenteria heti elokuun alussa, ja liekö kalenterin puute, vaiko oma lepäilyn tarve, mutta kaikkiaan elokuussa on tullut käytyä vain 2 krt. uimassa, ja kerran salilla! Jotta nyt kuun vaihteessa heti uusi kuntokalenteri seinälle, muistuttamaan että kroppa ja nikamat tarttee voitelua, ja myös ajatukset säännöllistä tuuletusta tuolla ulkoilmassa . . . jospa se kuntoilu nyt tästä lähtee luistamaan!

1 kommentti:

  1. Huippuhyvä idea. Taidankin tehdä itselleni samanlaisen!!! Tsemppiä kovasti! Kyllä se siitä, kun vaan vauhtiin pääsee.

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)